Daar heeft u recht op!

Advocatuurlijke rechtshulp vanaf 2007 van Groningen tot Heerlen

jan Camperstraat 5

6411 SG Heerlen

045-5737575

Alleen bij echte spoed aub.

Maan - zon

help@rechtswinkel.info

Advocatuur op de tekentafel

U zit met een juridisch probleem en wilt een oplossing. Onze missie is er voor te zorgen dat die oplossing wordt aangeboden op dezelfde manier als andere diensten en producten. Bij voorkeur online en met zo min mogelijk poespas. het probleem is 

Een eerste gratis advies

Bij de rechtswinkel krijgt u niet te horen hoe servicegericht we zijn, pro-actief etc. Onze missie is het geven van het beste advies op de snelste manier tegen de laagste kosten en dat 24/7.  Dat kan ook een recht toe recht aan negatief advies zijn. U kunt vervolgens beslissen wat u er mee doet.

Doe het zelf

De meeste juridische problemen verdwijnen niet vanzelf weg. Met de rechtswinkel weet u snel hoe u moet reageren. In negen van de tien gevallen is ook het lonend om een juridisch probleem aan te pakken.

Advocatenbrief

De stap naar een advocatenbrief wordt gemaakt op het moment dat uw zaak kans van slagen heeft. In 7 van de tien gevallen is een brief voldoende en kunnen we uw verdere kansen optimaal inschatten.

Naar de rechter

Met procederen via de rechtswinkel wordt u niet geconfronteerd met een valkuil aan advocaten kosten. U betaalt een vaste prijs en krijgt vooraf een calculatie over uw kosten bij winst of verlies.

De juridische dienstverlening staat in de kinderschoenen als het gaat om efficiëntie en kosten besparend werken. Dat heeft twee oorzaken.

Een advocaat wordt opgevoed vanuit de gedachte dat ieder juridisch probleem uniek is. Het wiel moet iedere keer weer opnieuw worden uitgevonden. Bij de rechtswinkel benaderen we het andersom. Een juridisch probleem is zelden tot nooit uniek en kan worden gestandaardiseerd. Uw zaak hebben we doorgaans al minimaal drie keer voorbij zien komen. Daar richten we onze bedrijfsvoering op. We ontwikkelen standaardmodellen best practices aan de hand van de laatste stand van de jurisprudentie.  Vanuit de gedachte dat uw zaak vaker voorkomt hoeven we u minder in rekening te brengen.

De gemiddelde advocaat werkt op uurtarief. Hetzelfde doen in minder tijd staat haaks op dit verdienmodel.  Wij maken vaste prijsafspraken en hebben daarmee een prikkel om te standaardiseren en efficient te werken.

Rechtswinkel een vertrouwd begrip in een nieuw digitaal JASJE

De nationale rechtwinkel biedt sinds 2007 eerstelijns rechtshulp aan particulieren en ondernemers. De  rechtswinkel is een initiatief van mr. Ivo Sigmond van LS Liber Advocaten.

De meeste mensen zoeken bij een juridisch probleem niet zozeer een advocaat maar een oplossing die in veel gevallen jammergenoeg en noodzakelijkerwijs door of via  een advocaat moet worden geleverd. Dat gebeurt in negen van de tien gevallen nog op een zeer ouderwetse en kostbare manier. De oorzaak daarvan is dat

Natuurlijk is de persoon van een advocaat van belang maar de kern blijft in veel gevallen dat de dienst die een advocaat verleent voorop staat. Iedere advocaat zegt hierbij dat hij of zij pro-actief is, een hands on mentaliteit heeft, een vechter etc maar bij het leveren van een juridische oplossing gaat het in 8 van de tien gevallen om in de eerste plaats een relatief eenvoudig juridisch probleem waarvoor het recht zelf al een oplossing biedt. Daar is recht uiteindelijk ook voor bedoeld. Problemen tussen mensen voorkomen en daar een oplossing voor bieden. Ik doe het werk inmiddels al een dikke 25 jaar en heb inmiddels ervaring dat voor vrijwel ieder probleem is te vangen onder een juridisch dekseltje. Voor u als particulier is een juridisch probleem vaak een life event.

Bent u collega-advocaat en bent u zo goed op een facetten van een bepaald rechtsgebied dat u het aandurft om te werken met standaardisering en vaste prijzen. In onze winkel kunt u uw diensten aanbieden. We heten u daarbij van harte welkom en overleggen graag met u. Laat het weten.

Vraag het per mail

Als we nog vragen hebben
Dank voor het stellen van uw vraag. Deze wordt beantwoord door een advocaat van LS Liber Advocaten te Heerlen
There was an error trying to send your message. Please try again later.

DO YOU HAVE A BIG IDEA WE CAN HELP WITH?

× Stel uw vraag via WhatsApp